Volco support the locals!

Volop voordeel met Volco Couponactie.

 

Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt ook dit jaar weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse winkels in Ommen. In de week van 18 tot en met 23 april a.s. gaan de leden de voordeelcoupons weer verkopen.

 

Volco organiseert deze couponactie al jarenlang met succes. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.

 

De actie gaat maandag 18 april a.s. van start en duurt de hele week. De coupon bevat in totaal 38 kortingsbonnen en één coupon kost € 5,-. De meeste coupons zijn geldig tot 1 augustus 2022. De deelnemende winkels in Ommen zijn supermarkten, bakkers, slager, kledingzaken, eetgelegenheden, (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, wellness, coaching en vrije tijd.

 

Volco is erg blij met de vertrouwde deelnemende ondernemers en een aantal nieuwe ondernemers. Het maakt de actie extra aantrekkelijk voor het publiek. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie. Wil je graag een coupon kopen? Stuur dan een appje naar Ilse Kodden, 06-48233656 of Wendy Pot, 06-41100085.

 

 

 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.