Couponactie

Couponactie 2020

Beste recreanten, senioren en A-jeugd,

 

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten staat binnenkort de jaarlijkse couponactie weer op de agenda. Door het Corona-virus zijn wij als couponcommissie en bestuur helaas genoodzaakt deze enigszins aan te passen. Gezien de maatregelen die getroffen zijn om sociaal-contact te beperken zal de verkoop niet deur-aan-deur plaatsvinden, maar is er voor gekozen om de verkoop via Whatsapp te laten plaatsvinden. Hoe gaan we dat doen:

 

 • De verkoopweek is van 30 maart tot en met 4 april 2020.
 • In het weekend van 28 maart wordt via de teamgroepsapp een universeel appbericht en een foto van het couponvel verstuurd, met het verzoek dit bericht te delen met alle teamleden. Dit bericht en deze foto kunnen vervolgens door jullie verstuurd worden naar vrienden en familie met de vraag een couponvel te kopen.
 • Geeft diegene aan een couponvel, of meerdere, te willen kopen wordt er door jouzelf een betaalverzoek verstuurd naar diegene, voor het aantal gekochte coupons. Let er goed op dat je van alle coupons die je verkoopt ook daadwerkelijk geld overgemaakt krijgt!
 • Vul op de verkooplijst (deze ontvang je tzt via Whatsapp) je naam, team en aantal verkochte coupons in.
 • Deze verkooplijst lever je samen met het totaal verkochte bedrag in sporthal Carrousel op;
  • MAANDAG 6 APRIL 2020 van 19.00 – 20.30 uur
  • DONDERDAG 9 APRIL 2020 van 19.00 – 20.45 uur

Je ontvangt het aantal verkochte coupons ook op dit moment. Deze coupons kun je vervolgens bij de kopers afgeven dan wel in de brievenbus deponeren.

 

Wij hopen natuurlijk dat de coupons, net als vorige jaar, in grote aantallen verkocht gaan worden, maar wij zijn ook realistisch en kunnen ons voorstellen dat gezien de situatie de verkoop wellicht wat minder zal zijn. Het zou mooi zijn als ieder lid 4 coupons verkoopt zodat in ieder geval de reeds gemaakte (druk)kosten voor deze actie zijn gedekt.

 

Net als voorgaand jaar zal ook dit jaar het best verkopende team beloond worden, al zij het door het aanpassen van de actie in een andere vorm. Het best verkopende team krijgt consumptiebonnen voor 2 rondjes in ons eigen Volcohome én een schaal met heerlijke hapjes.

 

Ondanks dat de couponactie dit jaar anders aangepakt gaat worden hopen wij dat jullie, net als andere jaren, jullie steentje weer bijdragen om de actie ook dit jaar tot een succes te brengen!

 

Heel veel succes met de verkoop

 

en verder….

 1. Het aantal coupons per vel is 38
 2. De verkoopprijs van een couponvel bedraagt € 5,00

 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.