Rabobank steunt jonge sporters van 10-20 jaar met €125,=

Rabobank bestaat 125 jaar en om dat te vieren is er tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee wil Rabobank jonge sporters van 10 t/m 20 jaar steunen met €125,- Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap.

De Rabo SportActie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024 en geldt voor zowel nieuwe klanten, als voor bestaande klanten die actief gebruik maken van hun betaalrekening bij Rabobank. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie via de volgende link:

Actievoorwaarden-Rabo-Sportactie.pdf (rabobank.com)
Het Rabo SportCadeau vraag je vervolgens aan in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren onder “Producten” > Rabo Sportactie.

TIP
Ga je een rekening openen als jongere, of heb je er al een, word dan ook meteen lid van de Rabobank, dat kan eenvoudige via de App (producten). Het is gratis en geeft geen verder verplichtingen, maar wel af en toe leuke voordelen.

Zo kun je onze vereniging dan ook jaarlijks financieel ondersteunen door te stemmen bij de Rabo ClubSupport actie, die start weer in september van dit jaar.

Voor meer informatie kijk op: https://www.rabobank.nl/particulieren/sportactie

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.