Schoolvolleybaltoernooi

15 Maart, 2023 - 13.30

Volleybalvereniging Volco organiseert op woensdag 15 maart voor de 31e keer het Bentum Nijboer Schoolvolleybaltoernooi voor groep 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen. Zou het de Sint Bernardusschool dit jaar lukken de wisselbeker in bezit te houden?.

Er hebben zich 20 teams aangemeld. Dus het belooft een leuk en spannend toernooi te worden. Naast het volleybalgedeelte is er ook weer een spandoekenwedstrijd uitgeschreven. Elk deelnemend team mag een spandoek van maximaal 2×3 meter ophangen in de sporthal. Een jury onder leiding van Hester Molenberg beoordeelt de spandoeken.

Het toernooi wordt 15 maart gehouden in sporthal de Carrousel in Ommen. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en om ongeveer 16.00 starten de kwarfinales. Rond 17.00 denken we dat Jan Willem Bentum de wisselbeker en de bijbehorende prijzen uit kan reiken. Publiek is natuurlijk meer dan welkom!

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bentum Nijboer notarissen, Prins Sport Ommen, Sportrijk, Excello, Douwes Dump, Tuincentrum Jurrie Baas, Jumbo en Bakkerij vd Most.

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.