Aangepaste veldindeling trainingen

Er mag getraind worden. Iedereen traint op eigen tijden, echter beginnen de 2e ronde trainingen 10 minuten later, zodat de eerste rond weg kan zijn. Voorbeeld: d3 traint tot 8 donderdag, dan begint d1 om 20.10. Je mag dan 10 minuten langer door.

Alle seniorenteams krijgen 2 velden. Evt d3 op maandag 1 veld. D1 en 3 trainen voor nu nog in hal 2 op maandag, maar gaan misschien naar hal 1, vanaf half 8. Dit horen we vandaag nog. Mocht dat het geval zijn dan stoppen alle teams in hal 1 om half 8 op maandag.

In hal 2 wordt voor de buitenste 2 velden gebruikt gemaakt vd kleedkamers als in- en uitgang. Veld 5 heeft als ingang kleedkamer 5 en als uitgang kleedkamer 6. Veld 7 heeft als ingang kleedkamer 9 en als uitgang kleedkamer 10.

A2 traint op donderdag op veld 3 ipv 2.

Trainers zorgen er voor dat er op de afgesproken tijd gestopt wordt en iedereen de accomodatie zo snel mogelijk verlaat.

Kleedkamers worden niet gebruikt.

En het allerbelangrijkste is dat we ons nu, nog meer dan we deden aan de regels houden. Houd 1.5m afstand! Vorm duidelijke groepjes van 4 bij de senioren. Als dit niet goed staat en er controle is, zal dit gevolgen hebben.

 

Veldverdeling geldend vanaf maandag 19 oktober


 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.