Voor altijd bij Volco!

Marian Harmsen. Voor altijd verbonden met Volco.
Op de ledenvergadering zou ze een woordje doen namens de ‘Golden Oldies’, die anderhalve week eerder afscheid hadden genomen van het competitie volleybal.
Die speech lag wel klaar. Maar het ging, zoals wel vaker volgens Marian, weer net even anders. Marian werd op het podium geroepen en niet veel later is ze onder luid applaus gekroond als 12e erelid van Volco.

Vice voorzitter Geja Schottert: “Marian is Volco. “Meer dan veertig jaar geleden kwam ze binnen als jeugdspeelster. Twee keer is haar naam gegraveerd in de Volcobokaal vanwege haar buitengewone inzet. Dit erelidmaatschap is de bekroning. Een logisch vervolg. Niet dat Marian stopt. Integendeel. Ze heeft dit seizoen een parttime baan als coach van dames 3 op zich genomen en blijft haar dames 6 trainen. Geen competitie meer. Dat niet.
Trainer van dames 6. Laten we voor het gemak even uitgaan van dames 6 wat het team heeft ook een aantal andere nummers gehad. Wel vrijwel onafgebroken dezelfde mensen. Bijna een kwart eeuw (25 jaar) staat ze voor de groep, die van teamgenoten echte vrienden zijn geworden. Haar jarenlange inzet als scheidsrechterscoördinator en lid van de sponsorcommissie.”
Geja vervolgt: “Dat alles heeft het bestuur doen besluiten om Marian Harmsen voor te dragen als erelid.” En zo geschiede.

De speech kwam er alsnog en die had ook wel door gekund voor haar speech als erelid. Ze bedankte namens Dames 6 iedereen voor het grootste afscheid van anderhalve week eerder….

Meer foto’s volgen zodra deze beschikbaar zijn.
De volledige ‘Wall of Fame van Volco’ staat hieronder

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.