Volop voordeel met Volco couponactie

Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt ook dit jaar weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse middenstanders in Ommen. De aanbiedingen zijn opnieuw ruim, aantrekkelijk en gevarieerd, dankzij de Ommer middenstand. In de week van 8 tot en met 13 april gaan de leden op pad om de voordeelcoupons aan de man te brengen.

Volco is inmiddels toe aan de 25e editie van deze succesvolle actie. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.

De actie gaat maandag 8 april van start en duurt de hele week. Het aantal coupons per vel is maar liefst 38. De prijs is ongewijzigd € 5,00 gebleven. De meeste coupons zijn geldig tot en met 30 juni 2019. De deelnemende bedrijven in Ommen zijn supermarkten, bakkers, slager, schoenenzaak, kledingzaken, eetgelegenheden, (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, welness, coaching, wijn, hobby en vrije tijd.
Volco is erg blij met de al jarenlang deelnemende ondernemers en de nieuwkomers. Het maakt de actie extra aantrekkelijk voor het publiek. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie.


 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.