Vanaf 25 mei training

Woensdag 27 mei bestaat Volco 57 jaar.
Hoe mooi is dan het bericht dat we na maanden van stilte de trainingen weer mogen oppakken! En dus meldt het bestuur het volgende:

Beste leden,

Als vereniging hebben wij besloten om vanaf 25 mei weer met een aantal teams te gaan trainen.

Wij willen onze leden graag wat kunnen bieden en er zijn mogelijkheden om dit (tijdelijk) buiten te realiseren. Wij vinden het erg belangrijk dat de iedereen kan bewegen en hebben hierin de mogelijkheid gevonden (binnen de grenzen die momenteel zijn opgelegd) om dit uit te voeren.

Het is mogelijk dat de overheid tussentijds het protocol wijzigt. Gelijk daarmee veranderen de regels van dit protocol. De trainingen zullen in aangepaste vorm, buiten plaatsvinden. Er kan getraind worden op het beachvolleybalveld en het naastgelegen pannaveld bij het Vechtdal College.

Op een andere locatie is mogelijk maar mag nooit zonder toestemming van het bestuur, omdat er bij de gemeente een meldingsplicht van kracht is.

Uiteraard ben je niet verplicht om te gaan trainen als jij of je ouders/verzorgers zich daar niet prettig bij voelen. Geef dit dan aan door een mail te sturen naar:

Het aanspreekpunt/trainer zal nader naar elk team gecommuniceerd worden.

Let op: buiten de genoemde trainingstijden is/zijn de trainingslocaties gesloten. Dat betekent dat er niet getraind of gespeeld mag worden buiten de aangewezen
trainingstijden. De trainingstijden en richtlijnen kun je in de bijlage vinden. Wij verzoeken jullie om deze goed door te lezen en je eraan te houden! Wij vragen jullie begrip en medewerking bij het handhaven van de richtlijnen.

Het is helaas niet gelukt om trainers te vinden voor MB1, MC1 en MC2

 

NB: Er is geen training op 1e Pinksterdag

Dit alles kon niet zonder de medewerking van het Vechtdal College, waarvoor onze hartelijke dank!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur

 

Lees hier de trainingstijden en de geldende richtlijnen

 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.