OPROEP TC

Zoals de meesten van jullie weten zijn we naarstig op zoek naar nieuwe TC-leden omdat de gehele huidige TC-bezetting, miv het nieuwe seizoen, heeft aangegeven het stokje door te willen geven.
Nu hebben een aantal enthousiaste spelers aangegeven dat zij de noodzaak van een TC inzien en ook bereid zijn een aantal TC-taken op zich te nemen, maar een volwaardige TC is er nog niet! Er zijn nog mensen nodig!
Wat goed is om te weten is dat er reeds een aantal TC-taken zijn ingevuld. Denk hierbij aan het extern benaderen van trainers, ondersteuning bij de teamindeling en zaken rondom de zaalhuur van de trainingen. Ook zullen 2 leden van de huidige TC om toerbeurt aanschuiven bij een TC-overleg indien dat gewenst is en natuurlijk zijn zij altijd bereikbaar als er vragen zijn.
Zoals jullie zien doen we er alles aan om de TC-zaken te regelen, maar nog niet alles is ingevuld. Dus; wil jij je steentje bijdragen, laat het ons weten!!
Is lid van de Technische commissie niets voor jou, maar wil je op een andere plek een bijdrage leveren aan de mooiste vereniging van Ommen?
Geen nood. Mail naar info @ volco-ommen.nl en we helpen je verder.

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.