29 aug: MIZUNO INDOOR CLUB TOUR

Volco organiseert op donderdagavond 29 augustus 2019 in samenwerking met Prins Sport en sportmerk Mizuno een speciale ledenavond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste Mizuno indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond en uiteraard profiteren van korting op je nieuwe indoor aankopen! Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je deze avond persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Prins Sport voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie

We ontvangen je daarom graag op 29 augustus 2019 in sporthal De Carrousel. Het Prins Sport team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen en bestellen.

Volco, Prins Sport en Mizuno hopen jou te zien op donderdag 29 augustus tussen 19:00 en 21:00 uur in de sporthal De Carrousel te Ommen.

Tot dan!

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.