Ledeninfo Couponactie

Beste A-jeugd teams, Senioren- en Recreanten van Volco,

Ook in 2021 willen we de jaarlijkse couponactie weer laten plaatsvinden. We houden hierbij de geldende corona regels in acht.

De verkoop van de coupons door de leden van Volco en de coupon commissie, vindt dit jaar plaats in de week van 22 tot en met 28 maart 2021. Noteer dit alvast in je agenda!

Er geldt één bonus voor het best verkopende team, wie wordt dit jaar het best verkopende team? Dus doe je best met jouw team om de bonus van € 100,- te bemachtigen!

In verband met de huidige corona situatie en dat er nog steeds geen trainingen plaatsvinden, willen we dit jaar het uitdelen van de coupons via de aanvoerder van elk team laten verlopen
(normaal gesproken worden de coupons tijdens de trainingen uitgedeeld, maar dat gaat dit jaar helaas niet lukken, dus moeten we het voor nu even samen creatief oplossen…).

In de week van 8 tot en met 14 maart a.s. zullen Wendy en Ilse alle coupons bij de aanvoerder van elk team thuis bezorgen, zodat de aanvoerders in diezelfde week de coupons bij haar teamleden kan bezorgen.

Lees meer >>


 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.