Kampioenswedstrijd Dames 1 in Zwolle

Krijgt scheidend hoofdsponsor Alfa-College haar verdiende afscheidscadeau in de vorm van een kampioenschap? In volleybal is veel mogelijk, maar het heeft er alle schijn van. Zaterdag 21 april valt de beslissing in het Landstede sportcentrum, in en tegen Zwolle 4.  Aanvang 14.30 uur.

De ploeg van Gerrit Grolleman verloor haar laatste wedstrijd op 25 november. Het lijkt een eeuwigheid geleden. Volco was al eens koploper maar moest toestaan dat die plaats ook weer werd overgenomen. Eerst door Rouveen, later door de enig overgebleven concurrent Reflex Kampen. Op 10 maart pakte Alfa-college dames 1 weer de koppositie om deze vervolgens niet meer af te staan.

Zwolle dames 4 is zaterdag een lastige tegenstander. De wedstrijd in Ommen eindigde na 5 sets in een overwinning. Wordt het nu weer een 5-setter, dan kan de kurk van de fles. Volco heeft om zeker te zijn van het kampioenschap 2 sets nodig. Als Volco en Reflex (16.30 uur tegen SVM in Marknesse) gelijk eindigen is Volco op basis van een beter setquotiënt kampioen.

 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.