Jubileumweekend 2 en 3 juni

Beste Volco’ers,

 

Afgelopen vrijdag hebben we het 60-jarig jubileum al met velen van jullie gevierd in de Herberg Music Hall en wat was het gezellig. Mocht je de foto’s van 60 jaar Volco nog eens rustig willen bekijken? Dat kan hier! Maar de feestavond was nog niet alles, want rondom het 60-jarig jubileum hebben we nog 2 activiteiten op de planning staan in het weekend van 2 en 3 juni.

 

Volleybal Clinic 

Vrijdag 2 juni 19:00 uur

Ter ere van het 60-jarig bestaan wordt er een volleybal clinic georganiseerd en deze is bedoeld voor jong (vanaf +- 10 jaar) en oud. Tijdens de clinic zal de groep in kleinere groepen verdeeld worden en krijg je training van de volgende top volleyballers:

  • Esther Hullegie, oud-Volco’er, eredivisionist, Landskampioen van Nederland met Sliedrecht Sport en in de Liga A (eredivisie van België) gespeeld
  • Denise Baas, oud-Volco’er, eredivisionist en Landskampioen van Nederland met VC Sneek
  • Martin Grob, Assistent-trainer Dames 1 van Etiflex (eerdere naam van Volco) in 1994, het jaar dat onze club landskampioen werd
  • Petra de Wild, speelster van Etiflex Dames 1 in 1994, het jaar dat onze club landskampioen werd

Daar wil je toch bij zijn? Meld je uiterlijk 30 mei aan.

> Meld je aan voor de Volleybal Clinic

 

 

Glow in the dark toernooi & borrel met prijzenloterij

Zaterdag 3 juni, toernooi vanaf 16:00 uur, loterij vanaf 19:30 uur

Stap in de wereld van 🌈 licht en kleur met ons fantastische VolGlow toernooi op zaterdag 3 juni. Dit is niet zomaar een volleybaltoernooi – dit is volleybal onder blacklights, met felle neonkleuren en glow in the dark ballen. ’s Avonds kun je ook nog eens de tofste prijzen winnen van o.a. Tante Pos, Prins Sport en meer. Kortom, een feestelijke en spectaculaire afsluiting van de festiviteiten rondom het 60-jarig bestaan van Volco.

 

Het toernooi en de loterij wil je ook niet missen toch? Het toernooi is voor iedereen, dus alle (oud)leden, vrijwilligers, ouders en supporters van Volco. Meld je uiterlijk 30 mei aan. Op basis van de aanmeldingen worden de teams gemaakt.

> Meld je aan voor het glow in the dark toernooi

(voor de borrel en loterij hoef je je niet op te geven)

 

 

En voor de jongste volleyballers staat er nóg een activiteit op de planning…

De Volleybalbus komt langs

Zaterdag 3 juni, 09:00 tot 13:00 uur

Zaterdagochtend komt de Nederlandse Volleybal Bond bij Volco langs met hun volleybalbus vol gave volleybalspellen voor kinderen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar oud en zorgen voor een gezellige en actieve ochtend. Neem ook gerust vriendjes en/of vriendinnetjes mee die nog niet op volleybal zitten.

 

 

Wij kijken uit naar het jubileumweekend van Volco en hopen dat jij er ook bij bent.

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.