Geen selectietrainingen

Beste leden,

Ondanks dat het een rare tijd is zijn wij als TC voorzichtig bezig met het nieuwe seizoen en de teamindeling. Zo stonden er afgelopen weken een aantal selectietrainingen gepland die helaas door het Corona-virus geen doorgang konden vinden. Gezien de mededelingen van onze minister-president Mark Rutte gisteravond verwachten wij niet dat deze selectietrainingen alsnog voor de zomervakantie kunnen plaatsvinden en zullen wij op een andere manier tot een teamindeling voor het komende seizoen moeten komen. Door de visie en de informatie van de huidige trainers te delen met de trainers van het komende seizoen en de TC willen wij tot een teamindeling komen.

Ook de persoonlijke gesprekken met een speler, wanneer deze speler in team ingedeeld gaat worden wat hij of zij niet verwacht, kunnen helaas niet gepland worden. Om deze spelers toch op de hoogte te brengen zal deze communicatie middels een telefoongesprek dan wel mail plaatsvinden.

Het gaat dus allemaal net even anders dan gebruikelijk, maar met elkaar doen wij hard ons best om alles zo correct mogelijk te regelen en communiceren, maar vragen ieders begrip als het net even wat anders loopt dan gewenst.

Groet,
De TC

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.