COMPETITIE GESTOPT!

De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld.

De nevobo schrijft verder: “Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen. De volleybalbond vraagt haar leden om actief mee te denken hoe er voor het seizoen 2020-2021 een eerlijke competitie-indeling kan worden gemaakt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld, dat, mits de omstandigheden het toelaten, eind april / begin mei kan worden gespeeld. “

 

Wat de gevolgen voor Volco zijn is op dit moment nog niet te overzien. Dames 4 staat in de gevarenzone van de tweede klasse. Het bestuur, TC en wedstrijdsecretariaat bekijkt op dit moment de stand van zaken en zal haar bevindingen naar de Nevobo communiceren.

Eerst is belangrijk dat Nederland en de rest van de wereld verlost wordt uit deze cricis.
Pas goed op jezelf en op elkaar.

Lees hier het hele bericht van de Nevobo


 

Sponsoren

De sponsoren van Volco. Bedrijven met een hart voor onze club. Wij bedanken ze graag.